Хабиб отказа нов бой с Конър и 15 милиона, мисли за отказване


Хабиб отказа нов бой с Конър и 15 милиона, мисли за отказване
Снимка: Getty Images/Guliver

6364 0

Две изненадващи новини накуп дойдоха от лагера на Хабиб Нурмагомедов. Непобеденият в UFC руснак (27:0) е отказал да даде реванш на Конър Макгрегър, когото победи преди повече от седмица. Освен това Хабиб вече мисли и за прекратяване на професионалната си кариера.

Миналия уикенд Нурмагомедов отказа Макгрегър в четвъртия рунд и запази статута си на "непобеден" в ММА. След края на срещата пък последваха грозни сцени, като двамата бойци попаднаха в меле, което в крайна сметка стана ясно, че е създадено от треньорския екип на шотландеца.

Няколко дни по-късно, след като нещата се "успокоиха", руснакът заяви, че има интерес и иска да се бие срещу Флойд Мейуедър. Непобеденият боксьор през миналото лято се върна от "пенсия", за да победи Конър Макгрегър в Лас Вегас, за което двамата прибраха умопомрачителни хонорари. Изглежда, че и Хабиб се стреми към една подобна битка, която с лекота ще го подсигури до края на живота му.

КАК БАЩАТА НА ХАБИБ ГО Е НАКАЗВАЛ КАТО МАЛЪК

"Дали е възможен реванш? Не. Хабиб не се интересува от това. Няма да се бие с него за каквито и да е пари. Знам, че предлагат реванш. В началото обявиха, че ще ни предложат 15 милиона долара, но Хабиб каза "не". Нека Конър се нареди на опашката и да се бие с другите. Хабиб иска да се бие с Фъргюсън, а след това да прекрати кариерата си", заяви чичото на Нурмагомедов - Алекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички