Губернаторът на Невада бягал подплашен от боя, разпален от Хабиб


Губернаторът на Невада бягал подплашен от боя, разпален от Хабиб
Снимка: Getty Images/Gulliver

2636 0

Масовият бой, който спретна след победата си над Конър Макгрегър, ще донесе много проблеми на руския ММА-боец Хабиб Нурмагомедов. Причината за това е не само, че той погази правилата на този спорт, но и че е застрашил здравето на губернатора на щата Невада Браян Сандовал, който е бил в публиката по време на мелето.

"Хабиб ще има проблеми, големи проблеми. Той не трябва да се безпокои за мен, а заради щата Невада. По дяволите, тази вечер тук беше губернаторът на щата. Губернаторът! И той трябваше да бяга от залата. Да бяга... Разбира се, това е много лошо", заяви президентът на UDC Дана Уайт, цитиран от newkuban.ru.

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА UFC: ОТВРАТЕН СЪМ ОТ СЛУЧИЛОТО СЕ

Боецът ще си има проблеми и със своя баща, който му е и треньор - Абдулманап Нурмагомедов, който заяви, че ще накаже жестоко сина си заради това, което е сторил след боя. "Можеш да правиш каквото си искаш в октагона. Но извън него има жени, деца и непознати хора. Ще го накажа по-жестоко, отколкото ще го направи федерацията", закани се дагестанецът.

Нирмагомедов все още не е получил шампионския си пояс, а хонорарът му за боя е временно замразен. Не е изключено американската виза на боеца да бъде анулирана и той повече да не може да взема участие в ММА-битки на територията на САЩ. Какво доведе до отприщването на мелето според бащата на Хабиб четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички