Джошуа по-скоро ще се откаже от титлата, отколкото да се бие с Кобрата


Джошуа по-скоро ще се откаже от титлата, отколкото да се бие с Кобрата
Снимка: БГНЕС

1586 0

Агентът на Антъни Джошуа Еди Хърн обяви публично това, за което Sportlive.bg неколкократно алармираше - настоящият шампион на IBF (Meждународната боксова федерация) по-скоро ще се откаже от титлата си, отколкото да я защитава срещу Кубрат Пулев.

"Ситуацията е доста идентична с тази, когато Тайсън Фюри загуби пояса си без игра, защото не успя да го защити навреме. IBF казват, че ако Антъни (Джошуа) победи Владимир Кличко, то трябва да се срещне с Кубрат Пулев, защото той е официален претендент.

Но ние сме много по-заинтересовани от двубой с Дионтей Уайлдър през лятото. Или с Джоузеф Паркър.

Не може на този етап да се говори за обединение на поясите, защото няма достатъчно време, за да се организират всички мачове, които искат феновете. Не бихме желали да се стига дотам, но при тези обстоятелства Джошуа по-скоро ще се откаже от пояса на IBF", заяви Еди Хърн, цитиран от полския сайт "Ringpolska".

Taка се потвърждават опасенията, че за Джошуа мач с Кобрата е досадно задължение, което предпочита да не изпълнява, защото много по-изгодно - финансово и имиджово - за него е да се изправи срещу Уайлдър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички