Шарл Льоклер не губи надежда: Щe се борим докрай на "Силвърстоун"


Шарл Льоклер не губи надежда: Щe се борим докрай на "Силвърстоун"
Снимка: Getty Images

1194 0

Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Льоклер направи страхотно каране на Гран При на Канада, завършвайки пети, въпреки че започна от 19-ата позиция поради наказание. 

Монегаскът обаче не губи надежда и категорично заяви пред официалния сайт на F1, че ще се бори до самия край за титлата.

"Трябва бързо да забравя това, което се случи миналия уикенд. В крайна сметка обаче се радвам, че успях да взема точки, завършвайки пети", сподели Льоклер.

"Следващото предизвикателство е Гран При на Великобритания. Ще се борим докрай на "Силвърстоун", разликата между мен и Макс не е ужасно голяма. 49 точки, те могат бързо да бъдат наваксани, просто трябва да сме концентрирани", добави пилотът.

"Силвърстоун" ще очаква пилотите от Формула 1 на първи юли, когато ще започнат откритите тренировки. Ред Бул ще опита да увеличи преднината си, а от Скудерията ще влязат в опит да я стопят. Предстои да разберем какво ще се случи на легендарната писта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Люис Хамилтън по адрес на Ферари неотдавна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички