Шарл Льоклер безкрайно разочарован, но заяви, че се бори за нещо повече на "Сузука"


Шарл Льоклер безкрайно разочарован, но заяви, че се бори за нещо повече на "Сузука"
Снимка: Getty Images

465 0

Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, остана много недоволен от представянето си в квалификацията за състезанието за Голямата награда на Япония. 

Той обясни, че е крайно разочарован, тъй като не е успял да почете паметта на своя кръстник Жул Бианки, който през 2015 година катастрофира фатално на "Сузука" в Япония и загуби живота си.

Още: Макс Верстапен стартира от първа позиция в Япония

Признанието на Шарл Льоклер

"Носейки тази каска (бел. ред. на Жул Бианки), щеше да е важно за мен да направя добра квалификация, за съжаление, това не е така днес, все още предстои състезанието, ще направя всичко възможно да се опитам да почета Жул", сподели Льоклер след квалификацията.

"Това е една от онези сесии, които може би получавате веднъж на сезон. Но определено не е хубаво усещането. Болидът е добър, балансът също - винаги можем да се подобрим малко, както всяка квалификация", сподели още монегаскът.

Шарл Льоклер записа обиколка с време от 1:28.786, която му отреди едва осмото място на стартовата решетка на състезанието в "Сузука" утре (7 април).

Още: Люис Хамилтън най-накрая доволен от болида на Мерцедес след тренировките в Япония

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички