Поредната добра новина за Ферари след страхотния старт на сезона


Поредната добра новина за Ферари след страхотния старт на сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

1151 0

Още една добра новина за привържениците на отбора от Формула 1 Ферари. Наскоро се появи информация, че управата на тима е влязла в преговори за удължаване на договора на един от своите състезатели.

Скудерията и Карлос Сайнс са близо до това да си стиснат ръцете за удължаване на договора на испанеца, съобщава ESPN. Все още се водят разговори между двете страни, но се очаква да се обвържат за още две години. Ако всичко мине както трябва, то удължаването на контракта на пилота ще бъде обявено още този уикенд.

В началото на сезона също е имало разговори, но босът на Ферари Матия Биното обяви, че те бързо са се разпаднали. Скудерията няма голям избор и най-вероятно до сделка ще се стигне, защото много от големите имена във Формула 1 са вече обвързани за дълго със своите отбори. 

Настоящият световен шампион Макс Верстапен наскоро подписа договор, който ще го задържи в Ред Бул до 2028 година, а Люис Хамилтън е обвързан с Мерцедес до 2023-а.

Ето какво се очертава да бъде времето за Гран При на Емилия Романя този уикенд.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички