Пилотът на Макларън Ландо Норис оптимист за Гран При на Австралия


Пилотът на Макларън Ландо Норис оптимист за Гран При на Австралия
Снимка: Getty Images

1485 0

Гран При на Австралия наближава. Пилотът на Макларън Ландо Норис заяви, че според него се е представил добре на тренировките в петък и че от тима продължават да работят усърдно по болидите си.

MCL36 създаде известни проблеми за Норис и съотборника му Даниел Рикардо. След Гран При на Саудитска Арабия британецът се оплака от проблем, свързан с аеродинамиката на колата си. Въпреки това младият състезател завърши на седма позиция и записа първи точки този сезон.

„Мисля, че се справих добре. Не невероятно, но денят наистина бе окей за мен. Надявам се това да продължи и до края на седмицата, защото имам добро предчувствие“, сподели Норис пред официалния сайт на Формула 1, след края на втората тренировка днес.

„Направихме промени по колата и си взехме поука от изминалите състезания. Малко по малко надграждаме. Стартирахме добре тази седмица дано и уикендът бъде сполучлив“.

Даниел Рикардо също остана доволен от скоростта на болида си и се надява да се представи добре на „Албърт Парк“.

От отбора на Макларън ще направят всичко възможно да завършат в челните позиции този уикенд. Наскоро стана ясно, че немски автомобилен гигант ще направи опит да пробие във Формула 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички