Люис Хамилтън предостави решение за огромен проблем във Формула 1


Люис Хамилтън предостави решение за огромен проблем във Формула 1
Снимка: Getty Images

2791 0

Световноизвестният пилот за отбора на Мерцедес във Формула 1 - Люис Хамилтън, даде много интересна идея, с която смята, че ще реши голям проблем в спорта. 

Хамилтън е на мнението, че социалните мрежи са се превърнали в токсично място, от което всички пилоти в надпреварата страдат и то немалко. Предложението на британеца е състезателите да излязат от интернет пространството, за да се спре с негативизма към тях.

"Мисля, че социалните мрежи стават все по-токсични с течение на годините. Чувствам, че ние пилотите трябва да се отървем от тях. Психичното здраве е толкова важно нещо в момента. Познавам много хора, които четат коментари, а нещата, които се казва в тях, са адски обидни", каза Люис в интервю.

"За щастие не чета такива неща, но медийните платформи определено трябва да направят повече, за да защитят потребителите си, особено младите деца и жените. Но в момента те не правят това, така че мисля, че негативизмът просто ще продължи", добави още Хамилтън.

Не само Хамилтън, но и много други елитни спортисти се оплакват от негативизма и токсичността в най-популярните социални мрежи като Instagram, Facebook и Тwitter. Предстои да разберем дали неговите колеги ще се вслушат в съвета му и ще кажат "чао" на интернет пространството.

Докато Люис се опитва да реши важни за Ф1 проблеми, то директор в неговия тим заяви какво трябва да се подобри в болида на "сребърните стрели".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички