Хамилтън: Знам кое е най-доброто за мен


Хамилтън: Знам кое е най-доброто за мен
Снимка: Getty Images

576 0

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън отговори на всички, които го обиждат или са скептични относно преминаването му в отбора на Ферари от следващата година. Това той направи преди предстоящото ГП на Китай, 5 кръг от сезон 2024.

"Не смятам, че трябва да коментирам решението си. Знам отлично кое е най-добре за мен. Не е имало момент, в който да се чудя и не ме интересува мнението на другите. До днес хората не спират да ме обиждат и ще продължат до края на годината. Само аз знам кое е правилно за мен, а да отида във "Ферари" ще бъде вълнуващо", каза настоящият пилот на Мерцедес.

Още: Историята СМАЗВА Макс Верстапен и изцяло подкрепя Люис Хамилтън за Гран При на Китай

Люис Хамилтън записва най-слабият старт на сезон от дебюта си във Формула 1 през 2007 година. От четири старта до момента, британският пилот е записал едва 10 точки.

Тази седмица Формула 1 се завръща в Китай, след като азиатската страна отпадна от календара последните 4 години заради пандемията от коронавирус. Освен това състезателният уикенд ще включва и първото спринтово състезание за тази година.

С най-много победи на пистата в Шанхай е именно Хамилтън - 6.

Надпреварата ще бъде и специална за китайския пилот на Заубер Гуаню Жу, който ще стане първият представител на тази страна с дебют в домашната Гран при.

Още: "Ясно е, че бях ограбен": Люис Хамилтън си спомни за битката с Макс Верстапен през 2021 година

3 причини защо Люис Хамилтън е по-добрият избор за Ферари, отколкото Карлос Сайнц

Недоволството продължава: Люис Хамилтън пак се оплака от болида на Мерцедес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички