Гран при на Италия във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме надпреварата?


Гран при на Италия във Формула 1 по ТВ: Къде да гледаме надпреварата?
Снимка: Getty Images

2439 0

Календарът във Формула 1 продължава със състезанието за Голямата награда на Италия, което ще се проведе в днешния неделен следобед (3 септември). Лидерът в класирането Макс Верстапен ще се надява да си осигури десета поредна победа през сезона, но от Ферари ще направят всичко възможно да объркат плановете му.

Пилотът на "черните кончета" - Карлос Сайнц, си осигури полпозишън за днешното състезание на домашната за Ферари писта - "Монца". Победа за Скудерията пред родната публика ще означава много за Италия и определено отборът ще даде всичко от себе си, за да се справи с Верстапен и Ред Бул.

Зад Сайнц ще стартира именно Верстапен, който бе по-бавен от испанеца с едва 0.013 на вчерашната квалификация. Добрата новина за Карлос е, че веднага след Макс се нареди неговият съотборник Шарл Льоклер и по този начин Ферари ще може да постави световния шампион в неприятна ситуация.

Къде да гледаме Гран при на Италия?

Състезанието на "Монца" стартира в 16:00 часа (българско време) и ще бъде предавано пряко в ефира на "Diema Sport 3". Разбира се, Вие ще може да проследите Гран при на Италия във Формула 1 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички