Фелипе Маса най-накрая проговори: Това, което се случи с мен, не беше честно


Фелипе Маса най-накрая проговори: Това, което се случи с мен, не беше честно
Снимка: Getty Images

936 0

Бившият пилот във Формула 1 Фелипе Маса наруши мълчанието пред медиите за първи път след завеждането на делото срещу ФИА и ФОМ, свързано със скандала "Crashgate" от първата Гран При на Сингапур през 2008 година.

Фелипе Маса имаше какво да каже

Бразилецът се появи публично по време на състезателния ден на Формула Е в Сао Пауло. Пред медиите той коментира заведеното дело в началото на седмицата.

Още: Ралф Шумахер скочи на Фернандо Алонсо и разкритикува него и Астън Мартин

Фелипе Маса наруши мълчанието си

"Мисля, че съм казал всичко, което трябваше по въпроса. Казах го в интервютата – това е нещо, за което ще се борим до края, само това мога да кажа, вече нещата не зависят от мен. Зависят от адвокатите. Събрали сме добра група от хора, професионалисти, които работят по въпроса", каза Маса.

"Наистина вярвам, че имаме добри аргументи и можем да спечелим. Но, ако трябва да съм честен, вече не зависи от мен. Единствено мога да кажа, че се боря за справедливост, защото това, което се случи с мен, не беше честно. Както вече казах, това е единственото, което мога да заявя. Тук съм, за да говоря за Формула Е", добави още бившият пилот на Ферари.

Припомняме, че Маса вярва, че не е успял да стигне до световната титла през 2008 година, спечелена от Хамилтън, заради инцидента в Сингапур. Бразилецът заведе делото в британски съд, мнозина вярват, че титлата на Люис няма да бъде отнета, но Фелипе се надява да получи финансова компенсация.

Още: Ред Бул освободи "жертвата" на Кристиан Хорнер, а тя ще обжалва решението

Новата звезда във Формула 1 бил късан на шофьорски изпит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички