Ралф Шумахер скочи на Фернандо Алонсо и разкритикува него и Астън Мартин


Ралф Шумахер скочи на Фернандо Алонсо и разкритикува него и Астън Мартин
Снимка: Getty Images

1356 0

Братът на легендарния Михаел Шумахер и бивш пилот във Формула 1- Ралф, разкритикува Фернандо Алонсо и неговия отбор в едно-единствено отношение.

Какво имаше да каже Шумахер?

Бившият пилот втв Формула 1, превърнал се в анализатор, спомена възрастта на Фернандо Алонсо, като същевременно изрази загрижеността си относно ниския приток на по-млади пилоти в спорта и желанието на Астън Мартин да ги привлича.

Още: Ред Бул освободи "жертвата" на Кристиан Хорнер, а тя ще обжалва решението

Ралф Шумахер разкритикува Фернандо Алонсо

"Вместо да дойде някое младо момче, сега място в Астън Мартин има Фернандо Алонсо. Наистина, нямам нищо против него, но не може целта на отбор във Формула 1 да иска да остарява повече и повече, трябва да се дава път на младото поколение", коментира Шумахер.

Припомняме, че с началото на сезон 2024 Фернандо Алонсо стартира своя сезон №23 във Формула 1. Двукратният световен шампион с тима на Рено няма намерение да се отказва в скоро време и все още търси първата си победа в състезание насам от 2013 година.

Новата звезда във Формула 1 бил късан на шофьорски изпит

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички