ВИДЕО: Профи бокс или WWE на мача на Пулев?! Сблъсък в камера, удар с глава, събута обувка


ВИДЕО: Профи бокс или WWE на мача на Пулев?! Сблъсък в камера, удар с глава, събута обувка
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10044 0

Тервел Пулев записа своята 19-а победа на професионалния ринг. Той успя да победи Роли Ламбърт в 8-рундов двубой, който се състоя в "Арена София" в столицата ни. Успехът дойде след единодушно съдийско решение.

Трябва да се отбележи обаче, че станахме свидетели на доста редки кадри за професионален боксов мач. Те бяха изцяло провокирани от съперника на по-малкия от братята Пулеви, който игра с мръсни номера през цялото време. На няколко моменти Тервел също прибегна до тях (например с удар зад врата).

Абсурдният мач на Тервел Пулев на галавечерта на Кубрат Пулев и Шевадзуцкий

Още: Тервел Пулев преодоля кървава аркада и "мръсните" номера на африканец за триумф в София

Роли Ламбърт нанесе аркада на Тервел Пулев след удар с глава. Той често използваше прийоми, които са по-често срещани в други бойни спортове, но не и в бокса. Освен това се стигна и до няколко други куриозни моменти.

Тервел Пулев победи Роли Ламбърт

При един от случаите, в които Тервел получи удар в главата, той бе близо до въжетата. След получения удар главата му дори отиде назад и се удари в камерата на оператора, който стоеше твърде близко на самия ринг и очаквано получи забележка да се отдръпне по-назад.

Малко след това пък Роли Ламбърт се озова на земята, след като обувката му се събу. Известно е, че боксьорите затягат обувките си изключително здраво и на практика е невъзможно това да се случи.

Това бе седмият двубой от галавечерта на Кубрат Пулев срещу Игор Шевадзуцкий и съвсем скоро ще видим в действие и Кобрата. Всичко най-интересно за галавечерта на Кубрат Пулев и Шевадцузкий.

Още: Има ли разлика в тръпката във футбола и в бокса? Христо Стоичков с категоричен отговор

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички