Зауерланд: Кобрата е уверен, че ще изтръгне титлата на Джошуа


Зауерланд: Кобрата е уверен, че ще изтръгне титлата на Джошуа
Снимка: kubratpulev.bg

3713 0

Промоутърът на Кубрат Пулев Кале Зауерланд разкри, че българинът вече се готви за свирепа битка срещу Антъни Джошуа, какъвто сценарий се разкри след отказването на Владимир Кличко от бокса.

"Кобрата е уверен, че ще изтръгне световните титли на Джошуа. Той смята, че Джошуа е точно правилният стил за него и ако ще се бие с Антъни Джошуа, сега е времето да го направи, не след две години", обясни Зауерланд пред "Sky Sports".

"След две години той ще бъде много завършен боксьор, така че това е нещо, което Кубрат иска да прекъсне и да вземе тези колани", допълни германецът.

"Кличко имаше възможността да спре възхода му, трябваше да го спре. Слабата част в играта на Антъни е, че той инкасира много удари. Той обаче винаги е готов да атакува, поради което го определям като един от най-интригуващите боксьори в тежка категория от много години насам. Това е голямата възможност за Кубрат", сподели Зауерланд.

Промоутърът на Пулев сподели, че би искал боят между двамата да е в Кардиф, а не в Лас Вегас.

"Вегас е бойната столица на света и в момента, ако погледнете истерията около Антъни, мисля, че Еди и Бари (Хърн) ще искат да го заведат в Америка в един момент", коментира промоутърът.

"Обичам Обединеното кралство, обичам атмосферата, харесвам Вегас, обичам да ходя там и да се радвам на битки, а през годините съм промотирал някои добри битки, но в крайна сметка мисля, че Великобритания има много специална атмосфера в момента", каза още той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички