За изпусналите зрелището: Най-добрите моменти от боя Пулев - Чисора (ВИДЕО)


За изпусналите зрелището: Най-добрите моменти от боя Пулев - Чисора (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

23611 0

Двама от най-добрите боксьори в тежка категория - българинът Кубрат Пулев и британецът Дерек Чисора, сътвориха страхотно боксово зрелище в "О2 Арена" в Лондон. Макар и общата им възраст да доближава 80, Кубрат и Дерек с нищо не показаха, че са загубили форма, а напротив - биха се на високи обороти до последния 12-и рунд.

Битката бе изключително вълнуваща от самото начало, след като Чисора започна много агресивно и до голяма степен изненада Пулев. Българинът се нуждаеше от известно време да свикне с агресивната игра на британеца, който се опитваше да хвърля "бомби" от всяко положение на ринга. И Кубрат, и Дерек отнесоха много тежки удари, но и за миг не се пречупиха.

Кръв и зрелище: войната на Пулев и Чисора в СНИМКИ (ГАЛЕРИЯ) 

Въпреки че не се стигна до нокаут или нокдауни в мача, Пулев и Чисора си нанасяха мощни крошета през цялата битка. В седмия рунд британецът отвори аркада на Кобрата след зловещ удар, което допълнително утежни ситуацията за българина.

В края на мача пък Кубрат бе по-агресивният боксьор, като набута Чисора в ъгъла на ринга, но пък британецът отвърна с мълниеносни контраатаки, за които Пулев трябваше да внимава. В крайна сметка вълнуващата битка завърши с победа за Чисора, а всичко най-интересно от мача може да изгледате във видеото.

А ето каква бе реакцията на Кубрат Пулев, когато разбра, че губи мача (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички