Кубрат изтласка "гушкащия" Чисора на въжетата и едва не събори рефера (ВИДЕО)


Кубрат изтласка "гушкащия" Чисора на въжетата и едва не събори рефера (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6429 0

Кубрат Пулев може и да загуби втория си мач срещу Дерек Чисора в Лондон, но определено може да се гордее с представянето си на ринга в "О2 Арена". Българинът се би равностойно на опитния британец през целия мач и също толкова заслужаваше да се поздрави с победата.

Мачът между Пулев и Чисора завърши в 12 рунда, в които нито един от двамата не се оказа на земята. Нямаше нито нокдауни, нито нокаут, но пък имаше изобилие от мощни крошета, които разклащаха и двамата боксьори.

Кръв и зрелище: войната на Пулев и Чисора в СНИМКИ (ГАЛЕРИЯ) 

Дерек Чисора заложи на много удари в тялото на Пулев, които най-често прилагаше, когато двамата влизаха в клинч. При един от клинчовете Чисора отново "гушна" Кобрата и му вкара няколко крошета в тялото, което разгневи българина и го изхвърли към въжетата.

Чисора направи няколко крачки, след което се облегна на въжетата, а в опасна близост се оказа и реферът на мача, който за малко да се озове на земята след сблъсък с ръката на британеца. Любопитната ситуция може да видите във видеото. 

В социалните мрежи пък се завъртя СНИМКА, на която лицето на Пулев е като размазано от танк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички