Въпрос на време? Дадоха рецептата как да бъде победен Антъни Джошуа


Въпрос на време? Дадоха рецептата как да бъде победен Антъни Джошуа
Снимка: Guliver/GettyImages

3791 0

Джарел Милър - непобеденият в 19 мача америкаец, е убеден, че знае как да победи Антъни Джошуа. Изгряващата звезда на бокса в САЩ вече обяви, че е готов да се изправи срещу шампиона, а в същото време вярва, че има точната рецепта, която да използва, когато настъпи моментът да се качи на ринга срещу нокаутиращата машина от Нигерия.

"Няма никакво съмнение в мен - ще спра Антъни Джошуа. Първо - той не е толкова здрав и голям като физика натурално. Антъни натрупа много сериозна маса през последните години, изведнъж стана 115 килограма и е с килограм по-тежък от мача си с Кличко. Това го направи много по-бавен", категоричен беше Милър.

"Работата му с крака е ужасяваща. Това определено влияе на представянето му, издръжливостта му е слаба и определено не се е променила към добро от мача с Кличко насам", допълни той и определено има верни неща в думите му.

И срещу Кличко, и срещу Такам шампионът имаше проблеми с дишането и с представянето си между 6-и и 9-и рунд. До голяма степен това се дължи на мускулната маса, с която разполага. И Милър се надява Джошуа да продължи да трупа килограми.

"Надявам се да продължи в същия дух и да трупа килограми. До момента, в който се изправи срещу мен, ще трябва само да го движа по ринга, да го изморя, а след това да го нокаутирам. Всичко е въпрос на време", заяви "Голямото бебе".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички