Изгряваща заплаха за доминацията на Джошуа: Антъни е умствено джудже (ВИДЕО)


Изгряваща заплаха за доминацията на Джошуа: Антъни е умствено джудже (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4648 0

Думите на Еди Хърн, че всеки иска да се бие с Антъни Джошуа, намериха поредното си потвърждение. То идва от САЩ, но не от Дионтей Уайлдър, а от друг непобеден до момента американец - Джарел Милър, който има и интересен прякор "Big Baby".

Боксьорът има 19 победи в 19 мача, като 17 от тях са дошли след нокаут. През следващия уикенд той ще изгрее и на европейската сцена, като има двубой срещу Мариуш Вах - един от малкото боксьори в тежка категория, които затрудниха Владимир Кличко през годините на хегемония от страна на украинеца.

Милър използва възможността да се закани на Антъни Джошуа и го обяви за "умствено джудже" (бел.ред. - mental midget, разговорен израз, който се използва като обида) и се закани, че ще нокаутира шампиона на IBF и WBA.

"От всичко, което съм видял и чул, той е умствено джудже. Щом се кача с него на ринга, ще го закрия. Мога да го сваля във всеки един рунд - в началото, в средата, в края. Няма никакво значение - Такам дори не се опитваше да поддържа бързо темпо, а Джошуа се измори. Представете си друг боксьор в тежка категория, който е по-голям от него, може да ускорява темпото и да нанася тежки удари. Това е съвсем различно, нали", каза "Голямото бебе" пред Sky Sports.

Интересното е, че Милър е представляван именно от Еди Хърн и боксьорът обяви, че му е обещан мач срещу Джошуа лично от промоутъра.

"Мисля, че ще ни уреди мач. С Еди говорихме по темата и, когато дойде времето, ще се изправя срещу Антъни - може би още в средата на следващата година. Сега трябва да подобря портфолиото си и в крайна сметка ще дойде и този момент. Но с оглед на представянето му в последния бой, едва ли искат да се изправи срещу мен", категоричен беше Милър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички