Владимир Кличко се завръща на ринга с мач срещу Шанън Бригс


Владимир Кличко се завръща на ринга с мач срещу Шанън Бригс
Снимка: Gulliver/GettyImages

3386 0

Стана ясно с кого ще се бие Владимир Кличко при завръщането си на ринга. Негов съперник ще е Шанън Бригс, като 49-годишният американец обяви новината в предаването "Toe 2 Toe" на "Sky Sports".

“Съгласих се да се бия с Владимир Кличко при завръщането му. Вие сте първият човек, който научава това, дори жена ми все още не знае. Момчета, вие сте първите, кълна се в Бог. Все още никой не знае това“. Току-що ми се обадиха, искам да кажа преди час-два и ми казаха: “Хей, искаш ли да се биеш с Владимир Кличко”? Аз отвърнах: “Да”. Нямаше нужда да ме питат втори път. Веднага приех и казах: “Хайде шампионе”, коментира Бригс.

Двамата не са се били помежду си, като Бригс има загуба от брата на Владимир Кличко Виталий през 2010 г. Американецът е бивш световен шампион по версията на WBO. Последният мач на Кличко на ринга беше през април 2017 г., когато загуби с нокаут от Антъин Джошуа.

Владимир Кличко е мотивиран да счупи рекорда на Джордж Форман за най-възрастен световен шампион в тежка категория, като при последната си титла Форман е на 45 години и 10 месеца.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички