ВИДЕО: Уайлдър се оплака, че Фюри го е удрял в задната част на главата


ВИДЕО: Уайлдър се оплака, че Фюри го е удрял в задната част на главата
Снимка: Guliver/GettyImages

6237 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър се оплака, че е бил удрян от Тайсън Фюри в задната част на главата по време на боя между двамата миналата седмица. В него Уайлдър загуби своята титла на Световния боксов съвет и загуби за първи път в кариерата си на професионалист.

"Реферът Бейлес влезе в съблекалнята ми и каза, че ако ударя Фюри в задната част на главата, ще ме дисквалифицира или ще ме накаже с 2 точки. Предполагам, че тези правила важат само за мен, защото не се отнасяха за моя опонент. Той ме удря отзад по главата цяла нощ и Бейлес нищо не направи по въпроса до момента, в който получих отоци и синини. Това е много разочароващо за мен", заяви Уайлдър, цитиран от "The Athletic".

В същото време фенове в Туитър пуснаха няколко видеа от боя, които потвърждават думите на американеца. Другаде Бронзовия бомбардировач бе цитиран да казва още: "Към трети рунд не си чувствах краката, а Фюри започна да ме бие в задната част на главата, за да ми наруши равновесието. Така и така не си чувствах краката, така че, щях да падна, дори ако ме беше бутнал леко. Изненадан съм, че издържах до седмия рунд". А каква бе основната причина, която Уайлдър изтъкна за загубата си, вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички