Канело Алварес: Ако победя Головкин, пак ще бъда считан за най-добрия в света


Канело Алварес: Ако победя Головкин, пак ще бъда считан за най-добрия в света
Снимка: Getty Images

2161 0

Саул „Канело“ Алварес заяви, че успех в третия сблъсък над големия му съперник Генадий Головкин в събота ще го върне обратно на върха в бокса. Той смята, че така отново ще бъде считан за най-добрия в света в своята дивизия. Мексиканецът ще се опита да победи казахстанеца за втори път след противоречивия успех в последния им мач през 2018-а.

"Това е един от най-големите мачове в живота ми заради съперничеството, което имаме, и този трети двубой ще бъде най-важният. Фактът, че той влиза с нагласата, че това може да е последният му двубой в кариерата, го прави опасен.

Ще дам всичко от себе си на ринга. Още от първия рунд ще търся нокаута. Мисля, че съм най-добрият боксьор в света в момента. Никой не е поемал рискове като мен и аз не се нуждая от това, но харесвам предизвикателството и продължавам да мисля, че съм най-добрият", заяви Алварес за "АФП".

"Просто искам да го накажа сериозно. Близо съм до това. Той се прави на приятен човек, но не е. Говори много неща за мен, което не ми харесва. Той е страхотен боксьор, но като човек? Не мисля.

Съперничеството ни датира от няколко години и ми харесва, че е лично. Това ме кара да тренирам като луд, така че ме мотивира дори още повече. Слушам какво говори, но в края на деня той просто прави извинения. Слушам го, но не го приемам присърце.

Това, което не ми харесва, е, че когато става въпрос за говоренето лично, той лъже и е различен човек“, допълни мексиканецът. А дали след този мач Головкин ще спре с бокса - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички