ВИДЕО: Фюри заяде Усик за това, че носи обица, украинецът го парира спокойно


ВИДЕО: Фюри заяде Усик за това, че носи обица, украинецът го парира спокойно
Снимка: GettyImages

1973 0

Шампионът на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, се подигра на бъдещия си съперник - Олександър Усик, затова, че носи обица на ухото си. Двамата се изправиха един срещу друг в своеобразен дебат.

"Човек с обица не може да ме победи"

"Знам, че той не може да ме победи. Човек, който носи обица, никога няма да победи Тайсън Фюри. Никога! Няма начин. Никой, който носи обица, не може да ме победи", каза британецът във видео, разпространено от boxingnbbq.com.

Усик обясни, че символът на обицата е Украйна

Усик се защити

"Мога да обясня какво е това. Това е атрибут на украински воин, казак. Това са хората, които защитаваха моята страна преди много години от врага. Това е само потвърждение на моята казашка линия. Те не загубиха от който и да е. Тук не става въпрос за красота или мода", обясни украинският боец.

"Вижте, може би в Украйна това означава, че той е добър боец, но в моята родина означава, че той е страхливец с обеца на ухото", добави Фюри.

Двамата ще се бият за титлата абсолютен шампион в тежка категория на 17 февруари в Ел Рияд, Саудитска Арабия. Бивш шампион по бокс пък посъветва Фюри да стопи корема си. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички