Уайлдър се нуждае от 1 секунда да нокаутира Фюри, но тази секунда може и да не дойде


Уайлдър се нуждае от 1 секунда да нокаутира Фюри, но тази секунда може и да не дойде
Снимка: Getty Images/Guliver

6492 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър се нуждае от точно една секунда, за да нокаутира Тайсън Фюри, но тази секунда може и никога да не дойде. Това мнение сподели боксовата легенда и бивш шампион в тежка категория Ленъкс Люис, който направи анализ на предстоящия сблъсък между Фюри и Уайлдър за шампионския пояс на WBC.

"В съзнанието на Деонтей той е нокаутирал много хора преди и му трябва само една секунда за това. Но тази секунда трябва да дойде, трябва да изчака подходящия момент и понякога тази секунда никога не идва", коментира Ленъкс Люис.

Според Люис Уайлдър трябва да приеме, че не знае всичко за бокса и има още много да учи. Ако Бронзовият бомбардировач не си е взел поуки от загубата срещу Фюри във втората битка, то той е обречен на ново поражение.

След загубата Уайлдър използва какви ли не оправдания, отправяйки различни обвинения към Фюри. Още тогава мнозина анализатори отчетоха, че американецът трябва да потърси вината в себе си и да поработи повече върху слабите звена в играта си.

Битката Фюри - Уайлдър ще можете да проследите НА ЖИВО в SportLive, а ето коя телевизия ще излъчва мача в България (вижте тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички