Еди Хърн се изцепи: Уайлдър иска 7 млн. за бой? Аз искам 28-сантиметров пенис!


Еди Хърн се изцепи: Уайлдър иска 7 млн. за бой? Аз искам 28-сантиметров пенис!
Снимка: Guliver/GettyImages

1412 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, даде да се разбере, че няма намерение да дава много пари на Дионтей Уайлдър за бой с Дилиън Уайт. Той обаче го направи посредством вулгарен език.

Световният шампион в тежка категория на WBC - Уайлдър, заяви, че е готов да се бие с Уайт, ако му предложатседем милиона долара. Хърн пък му предложи гарантиран хонорар от 3 милиона, плюс правото боят да се излъчва в САЩ.

"Нека вдигнат парите до 7-10 милиона долара, тогава ще поговорим. За 4 милиона долара те ми предлагат да отида там и да се бия, но на мен Дилиън Уайт не ми е нужен. Не ми трябва бой с него. Ако вдигнат хонорара до моите нуджи, може да се срещнем навсякъде. Те ще трябва да платят повече от 4 милиона за времето, което ми изгубиха", сподели боксьорът.

Хърн заяви, че ще направи по-добро предложение на Уайлдър, но даде да се разбере, че и дума не може да става за 7 милиона.

"Уайлдър иска 7 милиона долара, а аз - 28-сантиметров пенис. Но това няма да се случи. Отдавна съм в този бизнес и не е нужно да ми се казва какви трябва да бъдат парите. Ще подобрим нашето предложение, за да се опитаме да организираме бой. Но няма да бъдат 7 милиона долара, дори няма да е сума, близка до тази", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички