Гоцев: Кубрат ще спечели от мач с Джошуа 6 пъти повече отпреди година

Българската боксова звезда в тежка категория Кубрат Пулев ще получи много по-големи приходи от мача с Антъни Джошуа, ако се стигне до такъв. Условията за това са две - победа тази вечер над Хюи Фюри и след това екипът на Джошуа да даде съгласие за мач с българина. Уверението за евентуалните приходи на Кобрата даде неговият партньор Ивайло Гоцев.

"На Джошуа и Еди Хърн няма да им е толкова лесно да се договорят, защото тук стоя аз и знам как да водя точно този вид преговори. Ние няма да продадем Кубрат за жълти стотинки, както направиха "Зауерланд". Ако се стигне до такъв мач, Кубрат ще спечели шест-седем пъти повече, отколкото щеше преди година", увери българският мениджър пред "Дневник".

Кобрата: При успех срещу Фюри следващият мач ще е срещу Антъни Джошуа

Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Хюи Фюри в "Арена Армеец", като разкри и как е преминала подготовката му за битката. Най-добрият бълг...

ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА НА "УЕМБЛИ" НА 13 АПРИЛ?

Той допусна трудности около организирането на битката в звездата в тежка категория, но все пак изрази очаквания, че Джошуа и екипът му ще се съгласят на мач с 37-годишния българин.

"Ако те започнат игри, IBF може да им вземе титлата и ние да играем за вакантен пояс със следващия претендент. Но това предполагам няма да се случи, защото те смятат Кубрат за удобен съперник. Аз мисля, че тук грешат доста", посочи Гоцев.

По всичко изглежда, че Кубрат Пулев е готов на всичко, за да стигне до нов мач за титлата. Това се доказва от факта, че Кобрата е осъществил пълна физическа трансформация на тялото си (ВИДЕО И СНИМКИ).

Още по темата

Please select answer!