Гоцев: Кубрат ще спечели от мач с Джошуа 6 пъти повече отпреди година


Гоцев: Кубрат ще спечели от мач с Джошуа 6 пъти повече отпреди година
Снимка: Guliver/GettyImages

6336 0

Българската боксова звезда в тежка категория Кубрат Пулев ще получи много по-големи приходи от мача с Антъни Джошуа, ако се стигне до такъв. Условията за това са две - победа тази вечер над Хюи Фюри и след това екипът на Джошуа да даде съгласие за мач с българина. Уверението за евентуалните приходи на Кобрата даде неговият партньор Ивайло Гоцев.

"На Джошуа и Еди Хърн няма да им е толкова лесно да се договорят, защото тук стоя аз и знам как да водя точно този вид преговори. Ние няма да продадем Кубрат за жълти стотинки, както направиха "Зауерланд". Ако се стигне до такъв мач, Кубрат ще спечели шест-седем пъти повече, отколкото щеше преди година", увери българският мениджър пред "Дневник".

ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА НА "УЕМБЛИ" НА 13 АПРИЛ?

Той допусна трудности около организирането на битката в звездата в тежка категория, но все пак изрази очаквания, че Джошуа и екипът му ще се съгласят на мач с 37-годишния българин.

"Ако те започнат игри, IBF може да им вземе титлата и ние да играем за вакантен пояс със следващия претендент. Но това предполагам няма да се случи, защото те смятат Кубрат за удобен съперник. Аз мисля, че тук грешат доста", посочи Гоцев.

По всичко изглежда, че Кубрат Пулев е готов на всичко, за да стигне до нов мач за титлата. Това се доказва от факта, че Кобрата е осъществил пълна физическа трансформация на тялото си (ВИДЕО И СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички