Ужасната аркада на Пулев бледнее пред най-тежката рана в бокса за 2019 (СНИМКИ 16+)


Ужасната аркада на Пулев бледнее пред най-тежката рана в бокса за 2019 (СНИМКИ 16+)
Снимка: Twitter

14442 0

Кубрат Пулев записа една от най-впечатляващите си победи в професионалния бокс. Той спечели с нокаут в 7-ия рунд срещу Богдан Дину и, докато съперникът му не беше от най-впечатляващите, то проблемът със сериозна рана над лявото му око можеше да му коства победата.

В рунд №4 една от малкото успешни серии от удари на румънеца съумя да отвори тежка аркада над окото на българина. Раната беше в много странна форма, като се оказа, че има две различни аркади, които правят една голяма. От там изтече сериозно количество кръв, а след края на мача Кубрат се е нуждаел от цели 12 шева, за да бъде премахната раната.

Американските коментатори се обединиха от мнението, че това е една от най-странните и тежки аркади в последните години, но истината е, че съвсем наскоро имаше случай на боксовия ринг, при който видяхме най-тежката аркада за 2019 година, както и изобщо в бокса.

По време на двубоя Маркъс Браун срещу Баду Джак двамата боксьори срещнаха челно главите си в 7-ия рунд. И, докато Браун не получи никакви щети, то на челото на 35-годишния боксьор се отвори рядко срещана аркада за който и да е боен спорт. Бруталната серия, с която Дину отвори тежката аркада на Пулев гледайте тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички