Ивайло Гоцев: С Кубрат планираме да завладеем боксовите мегаполиси в САЩ


Ивайло Гоцев: С Кубрат планираме да завладеем боксовите мегаполиси в САЩ
Снимка: БГНЕС

2644 0

Мениджърът Ивайло Гоцев, който работи с българската боксова звезда Кубрат Пулев, сподели какви са неговите планове и тези на компания "Top Rank" за софиянеца. Целта е Кобрата да "завладее" всички големи боксови градове в Съединените щати. Това призна Гоцев пред "Boxing Scene".

"Коста Меса е само първата стъпка. Този уикенд е Калифорния. След това ще бъде Чикаго, после Ню Йорк, Лас Вегас... Имаме места, където да отидем и боксьори в тежка категория, които да видим. Коста Меса е добро начало, след това планираме да завладеем всички големи боксови градове в Америка", заяви Гоцев, който придружаваше Пулев в САЩ.

Самият Пулев, който рано тази сутрин победи румънеца Богдан Дину с нокаут в седми рунд, потвърди, че амбициите им с "Top Rank" са той да се бие по-често в САЩ. "Много е вълнуващо да се върна в САЩ. Когато подписвахме с Top Rank, искахме да се бием тук по-често и сега можем да го направим с ESPN, заяви Пулев ден преди мача с Дину. А какъв бе залогът за Кобрата в тази битка - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички