Уайлдър захапа "големите" в бокса и отсече колко му е било нужно, за да бие Ортис


Уайлдър захапа "големите" в бокса и отсече колко му е било нужно, за да бие Ортис
Снимка: Getty Images/Guliver

17807 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър коментира успеха си над Луис Ортис тази сутрин и сподели какви са следващите му планове на ринга. Уайлдър нокаутира кубинеца в мач за титлата на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория.

"Бях много уверен в своите възможности и способности. Постоянно казвам, че имам много висок боксов интелект, защото зная какво правя. Трябваше да измеря Ортис, тъй като той е много опасен боец, затова никой друг в тежка категория не искаше да му даде шанс. Те щеше да им се наложи да са перфектни във всичките 12 рунда, а на мен ми бе достатъчно да се представя идеално за 2 секунди", коментира американецът след мача.

"Фюри е следващият. А после искам обединителен бой с победителя Джошуа - Руис. Готови сме за Фюри, надявам се той да е готов за мен. Знам, че треньорът му сега е тук, надявам се да си води бележки. Готов съм да се бия по всяко време, но изглежда, че всичко ще се случи през февруари", допълни Уайлдър. А кой между Джошуа и Руис предпочита Бронзовия бомбардировач за съперник вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички