Уайлдър: Фюри не победи Кличко, той сам се би


Уайлдър: Фюри не победи Кличко, той сам се би
Снимка: Getty Images/Guliver

5089 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър отвърна на словесния "удар", който му нанесе неговият съперник в мегабитката тази нощ - Тайсън Фюри. Вчера британецът заяви, че 3/4 от съперниците, които Уайлдър е победил в кариерата си, не са били достойни противници.

Шампионът на WBC заяви, че преди три години Фюри не е победил Владимир Кличко, а украинецът сам се е бил. Това бе първата загуба на хегемона в тежка категория от 2004 година насам.

ТАЙСЪН: НАУЧИХ, ЧЕ КЛИЧКО ПО ВРЕМЕ НА СПАРИНГ ДВА ПЪТИ Е ПРАТИЛ В НОКДАУН УАЙЛДЪР

"Нокаутирах всички, с които съм се бил. А той защо не може така? Защо процентът му предсрочни победи е толкова нисък? Та той и Кличко не победи. Кличко сам се победи, на всички е ясно. Ако Владимир по някакъв начин бе отблъсквал ударите и бе показал присъствието си на ринга, изходът щеше да е съвсем различен. Фюри сам знае това", коментира американецът.

"Самочувствието на Фюри е от факта, че Кличко не отразяваше ударите му, беше като някаква торба на ринга. Нямам търпение мачът да започне и да се добера до теб с ето тези ръце", каза още Уайлдър. Вижте тук как протече кантарът преди двубоя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички