Фюри след кантара и разликата в килограмите: Още първият ми удар ще е нокаут


Фюри след кантара и разликата в килограмите: Още първият ми удар ще е нокаут

3394 0

Британецът Тайсън Фюри и американецът Дионтей Уайлдър преминаха през задължителния кантар преди големия сблъсък след броени часове в Лос Анджелис. Британският боксьор задмина Уайлдър с над 20 килограма, което му и вдъхна вяра, че ще се справи без проблеми с американеца.

Фюри е 116 килограма ден преди двубоя, докато Уайлдър тежи 96 килограма. Двамата бяха държани на страна, след като през по следната седмица на няколко пъти влизаха в остри конфронтации. Охраната по време на кантара се погрижи за спокойното му протичане преди важния мач.

Тайсън Фюри изуми света, сваляйки близо 50 килограма от своето тегло за мача срещу Уайлдър, но американецът дори изненада още повече. Това е най-ниското тегло на чернокожия боксьор от 2008 година насам.

След като видя теглото на Уайлдър, Фюри се засмя и заяви: "96 килограма? Той няма никакъв шанс. Един удар и е заминал. Уайлдър едва ли иска да влиза в този мач. Той ще бъде нокаутиран с всичките си 96 килограма."

Уайлдър от своя страна не си замълча: "Говоренето е евтино, утре ще видим. Делата говорят по-силно от думите. Утре най-после ще мога да освободя всичко онова, което съм събрал вътре в мен. Нямам търпение."

КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ БОКСОВОТО ШОУ МЕЖДУ УАЙЛДЪР И ФЮРИ?

Междувременно стана ясно колко пари ще приберат Фюри и Уайлдър от своя мач. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


Как се появиха картоните във футбола?

Дори понякога реферите да злоупотребяват със своите права, а понякога проявяват съжаление към играча, без...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама