Треньорът на Руис обвини индиректно мексиканеца в саботаж

Треньорът на Анди Руис хвърли изцяло вината върху него за загубата от Антъни Джошуа. Според Мани Роблес, бившият световен шампион не е спазвал указанията и дори не е тренирал във фитнеса.

"Когато си треньор и си по време на лагер, се стараеш да поддържаш всичко спокойно. Нещата се объркаха, но трябва да покажеш характер в такива ситуации. Аз се старая да измъкна най-доброто от всеки мой състезател, но за съжаление при нас не се получи по най-добрия начин. Печелиш битките си още в салона и фитнеса", заяви Роблес.

Каза ли без да иска Руис на Джошуа как да го победи? (ВИДЕО)

Анди Руис може съвсем случайно да е дал съвет на Антъни Джошуа как да го победи, това пишат медиите на Острова. Британският боксьор изкова изключ...

"Не е тайна, ако не работиш здраво и не влагаш всичко от себе си, то така ще се развията нещата. Това е трудно да се разбере от хората, но оставаш зад боксьорите си и в добро, и в лошо. Ние имахме страхотен план за мача, но не успяхме Анди да се отдаде на 100%.  Със сигурност не е заради подготовката и лагера, а заради самия него", допълни още той и изрази мнение дали Руис ще стигне отново до бой за световната титла.

"Вярвам, че може да се случи, но трябва да го докаже. Да излезе и да бие някой от претендентите, за да получи подобна възможност. Ако наистина е мислил това, което е казал, че ще бъде сериозен и ще работи усърдно, тогава защо не".  Самият Руис също сам призна, че не е работил достатъчно и не е взел докрай несериозно битката с Джошуа - ето какви бяха думите му.

Още по темата

Please select answer!