Трагедия! Откриха бивш европейски шампион по бокс обесен... смята се, че е самоубийство


Трагедия! Откриха бивш европейски шампион по бокс обесен... смята се, че е самоубийство
Снимка: Getty Images/Guliver

5361 0

Изключително неприятна новина дойде от Украйна. Бившият европейски шампион по бокс при най-тежките Владимир Вирчис е намерен обесен. Разследващите смятат, че самоубийство е довело до смъртта на 49-годишния украинец.

Тялото на Вирчис е открито от случаен минувач на 28 януари в регион Днипро. Негови близки споделят, че той е бил в депресия в последно време и се е обличал единствено в черно - в какъвто цвят е намерен обесен.

"Полицията в Киев получи съобщение от минувач, че е намерил непознат мъж, увиснал с въже около врата. Разследващ екип и линейка спешно пристигнаха на адреса. На сцената органите на реда открили тялото на мъж без признаци на живот с въже около врата. Докторите го обявиха за мъртъв, а органите на реда изпратиха тялото за изследвания.

Часове след това в полицията пристигна сигнал за изчезнал съпруг, който напуснал дома си през нощта и не се върнал. Жената описала точния вид на липсващия човек и властите я завели, за да идентифицира тялото, намерено през нощта. Смята се, че смъртта е причинена от самоубийство, но разследването продължава да тече" - се казва в доклада.

Вирчис е междуконтинентален шампион на IBF през 2003 година, а освен това притежава и пояса на WBO през 2005-а. Той има 26 победи на ринга от общо 28 мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички