Тервел Пулев с мотивиращо ВИДЕО преди важния двубой в Пловдив


Тервел Пулев с мотивиращо ВИДЕО преди важния двубой в Пловдив
Снимка: БГНЕС

3308 0

В събота вечер Тервел Пулев има страхотен шанс да увеличи сметката си на 15 победи от 15 мача, когато в зала "Колодрума" в Пловдив се изправи срещу американеца Дешон Уебстър в мач за Интерконтиненталната титла на WBA в полутежка категория на професионалния бокс.

Зад гърба си българинът вече има 14 успеха и цели 12 от тях дойдоха след нокаут срещу съперника. Със сигурност предстоящата битка се очертава като най-сериозната и тежка в професионалната му кариера. Измерването на двамата показа сериозна разлика в килограмите между двамата. Тервел закова кантара на 90.700 килограма, докато американецът се оказа по-лек - 87.750 кг.

При последното си теглене Пулев беше около тези килограми, като няма и видима промяна в структурата и мускулатурата му преди битката с американския представител. Часове преди двубоя пък бе пуснато и мотивиращо видео на българина, което показва и част от подготовката му часове преди двубоя. Срещата Тервел Пулев Дешон Уебстър може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Къде може да гледате мача Тервел Пулев - Дешон Уебстър вижте в тази статия.

Тервел Пулев (България) - визитка :: 4K Studio from 4K Studio on Vimeo.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички