Къде да гледаме битката за титла в полутежка категория Тервел Пулев - Дешон Уебстър?


Къде да гледаме битката за титла в полутежка категория Тервел Пулев - Дешон Уебстър?
Снимка: БГНЕС

38981 0

Най-важният двубой на Тервел Пулев в полутежка категория на професионалния бокс е само на няколко часа разстояние. По-малкият от популярните братя в този спорт ще се изправи срещу американския боксьор Дешон Уебстър в спор за Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA), но залогът е още по-голям за българина, който с победа най-накрая ще се превърне във фактор в полутежка категория. 

Както е известно, Тервел Пулев е непобеден на професионалния ринг до момента и ниже успех след успех. Във визитката си той има 14 победи от 14 мача, цели 12 от които са след нокаут срещу опонента. На сметката си той държи и Европейската титла в категорията, но успех над Дешон Уебстър ще го изпрати в топ 20, а дори в топ 10, на най-добрите представители на тази категория в света. 

Американецът идва с реноменото на добър боксьор, като на сметката си има само 2 загуби и 12 победи, 6 от които с нокаут. Най-добрият му успех до момента е през тази година над Маркус Оливейра след единодушно съдийски решение. 

Залогът в битката е голяма, а допълнително напрежение за Тервел Пулев, но и със сигурност стимул, носи фактът, че ще се бие в зала "Колодрума" в Пловдив, която се очаква да е пълна за боксовия спектакъл. Очавакно, цялата боксова гала вечер ще бъде излъчена и в българския ефир, като "Диема Спорт" ще предава цялото събитие. Тези от вас, които не могат да гледат битките и мача на българина, могат да следят Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички