Тервел Пулев: Няколко пъти се опитахме да организираме бой в България


Тервел Пулев: Няколко пъти се опитахме да организираме бой в България
Снимка: БГНЕС

1028 0

Тервел Пулев обясни как се е стигнало до битката на 29 януари в Танзания срещу Викапита Мероро. Мачът ще бъде предпоследен от програмата на галавечерта, която ще се състои в казино.

"Дестинацията е екзотична. Стигнахме до нея, след като на няколко пъти през последната година се опитахме да организираме галавечер в България. Не беше никак лесно. Имаше ограничения, свързани с пандемията. После дойде предложението да се бия в Африка и аз приех", заяви той пред "България днес".

"Не съм запознат в детайли, защото не се занимавам с тази част от пътуването. Има хора, които се притесняват и не ходят никъде. За съжаление, аз нямам избор. Както споменах, дълго време не съм се качвал на ринга и е време вече да вляза в боксов ритъм. Ако имаше възможност, щяхме да организираме боксово шоу в България, вероятно в София или в друг град. В тази ситуация трябва да приема подобен вариант". 

"Не съм спирал да тренирам през цялата 2020-а. Бях в една нелоша физическа и спортна форма. От началото на януари се водеха преговори за срещата. Накрая се договорихме. Не ми липсва нищо. Подготвен съм добре. Дори когато бях с Кубрат в Лондон, тренирах с него. Смятам, че всичко е налице и съм подготвен", допълни той. А ще има ли двубои през тази година за Кубрат - ето отговора на Тервел.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Одисеята на Ганчо Василев - от звезда на Мюнхен 1860 до доайен на ЦСКА (СНИМКИ И ВИДЕО)

Един от футболистите с изключително удивителна кариера е Ганчо Василев. Нападателят е звезда на Мюнхен 1860...

Реклама

Най-четени новини


виж всички