Тервел: Кубрат иска да се бие в още мачове през тази година


Тервел: Кубрат иска да се бие в още мачове през тази година
Снимка: БГНЕС

2688 0

Тервел Пулев говори за плановете си за 2021 г., след като по-рано стана ясно, че го очаква битка на 29 януари в Танзания срещу Викапита Мероро. Мачът ще бъде предпоследен от програмата на галавечерта, която ще се състои в казино.

"Трудно ми е да отговоря. Нека да мине този мач, за да може да погледнем какво се случва около нас и какво предстои. Фокусирал съм се върху настоящата среща. Съперникът е сериозен. По-млад от мен е с две години. Няма как да си помисля, че е слаб, или има нещо друго, което да ме успокоява. Отивам на чужда територия. Засега не мисля толкова занапред. Със сигурност оттук насетне ще ме чакат още по-сериозни изпитания", заяви той пред "България днес".

Освен това коментира и ситуацията при Кубрат Пулев и кога отново може да се качи на ринга. "Кубрат е добре. Веднага след като слезе от ринга в Лондон, беше наред. Разговаряхме, правихме разбори. Това е нещо, което не е много правилно да се прави веднага след мач. Чувства се добре физически и във всяко едно друго отношение. Не сме говорили за тренировки. Нямам представа кога ще ги поднови. Доколкото го познавам и усещам, иска да се бие в още мачове през тази година".  А наскоро Тервел Пулев призна, че брат му Кубрат е като учебник за него.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички