Тервел преди боя си в Пловдив: Очаквам да съм победител

Тервел Пулев се подготвя за боя си в събота, който ще е в Пловдив. Българският боксьор ще се изправи срещу американеца Дешон Уебстър в зала „Колодрума“ в Пловдив.

"Всичко е нормално, подготовката е в реда. Чувствам се нормално, добре. Вече сме в Пловдив. Проведохме няколко инициативи, включително направихме тренировка за деца. Не ни вълнува самия спорт, животът не свършва с бокса. На българите ни липсва е това да са заедно", заяви Тервел пред Нова тв.

СНИМКИ: Тервел Пулев посети Ботев Пд- Берое и облече фланелка на "канарчетата"

Българският боксьор Тервел Пулев посети двубоя между Ботев Пловдив и Берое от 19-ия кръг на Първа професионална лига, който се игра в Коматево. ...

"Нормално е да има закани и реплики, всеки идва, за да победи. Бих му казал „добре дошъл в България. Очаквам да съм победител. Всеки вътрешно се бори с една или друга позиция, едно или друго „аз“.

"Разбира се, че срещам подкрепа. Не само брат ми, всички около мен. Мотивират ме. Коментирам с хората от екипа всички детайли, премисляме нещата по няколко пъти. Понякога се налага да взема решение в стотни от секундата. Не съм суеверен“, допълни още Пулев.

По-рано днес пък стана ясно, че Антъни Джошуа иска двубой с Кубрат Пулев - ето и повече подробности.

Етикети: |

Още по темата

Please select answer!