Тежките думи, които мотивираха Тайсън Фюри отново да мечтае за боксови титли


Тежките думи, които мотивираха Тайсън Фюри отново да мечтае за боксови титли
Снимка: Guliver/GettyImages

3127 0

Бившият световен шампион Тайсън Фюри може вече да е позабравен, но никой не трябва да забравя, че именно той е човекът, който спря невероятната 8-годишна серия на Владимир Кличко без загуба. "Краля на Ромите", както той сам се провъзгласи, се превърна в боксова марка №1 само за една вечер, но последваха жестоки проблеми с теглото, депресията и наркотиците, които доведоха до неговото многократно отказване от бокса.

Сега обаче Тайсън ще се връща на боксовия ринг - новина, която той обяви в личните си профили в социалните мрежи. Докато не се качи на ринга, едва ли някой ще повярва на думите му, изречени не веднъж или два пъти, но Фюри е категоричен, че иска да се бие с Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър. Освен това имаше специален поздрав за американеца - човекът, който го е накарал да се върне в световния бокс.

"Познайте кой се завръща! Единственият и неповторим! Поздравявам големия Бронзов Бомбардировач Дионетей Уайлдър. Огромен респект за това, че ми даде мотивацията да се завърна, след като каза, че за нищо не ставам, нищо не мога да правя и съм свършен с бокса. Идвам и за теб, бейби", каза Фюри във видео обръщeние, публикувано в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички