"Танц в несвяст": Сам не повярва, че е на крака след този удар, но спечели на галата на Джошуа (ВИДЕО)


"Танц в несвяст": Сам не повярва, че е на крака след този удар, но спечели на галата на Джошуа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4404 0

Петият мач от галавечерта на Антъни Джошуа и Франсис Нгану бе в тежката категория. В него един срещу друг се изправиха "южната лапа" Кевин Лерена и Джъстис Хуни. Левичарят от Южна Африка и непобедения 24-годишен австралиец изиграха много здрав мач.

В него Хуни натрупа преднина в първите рундове, но цялото зрелище бе оставено за последните няколко рунда. Първо в седмия Лерена вкара мощна комбинация десен в тялото и ляво кроше в главата, след което и перфектен ляв прав в главата, за да спечели рунда.

Зрелище на галавечерта на Джошуа и Нгану

Още: Чудовищен край в 1-ви рунд: Убийствената кука от галата Джошуа - Нгану на забавен кадър (ВИДЕО)

Впечатляваща галавечер на Джошуа и Нгану

Осмият обаче бе за Хуни въпреки левите крошета на съперника. Той успя да вкара коварни удари в тялото, както и на няколко пъти мощен ъперкът, разкъсал гарда на опонента. По-агресивната му игра продължи и в деветия рунд, като Лерена на няколко пъти бе принуден да търси клинч.

Двамата влязоха в деветия рунд и изглеждаше сякаш Лерена ще има нужда от нокаут или нокдаун, за да обърне развоя на мача. След като последният рунд бе преполовен, той избухна с мощно ляво кроше, което сериозно разклати съперника, който като по чудо остана на крака.

Лерена атакува агресивно, за да го повали, но Хуни се задържа на крака и постепенно се съвзе. Боксьорът от Австралия видимо едва се движеше за няколко секунди и бе същински подвиг, че остана на крака.

Още: След кръв и драма: По-малкият Фюри остава без загуба! Победи на галата на Джошуа и Нгану (ВИДЕО)

В крайна сметка натрупаната преднина му бе достатъчна, остана непобеден на професионалния ринг с 9 успеха от 9 мача и съдиите му връчиха най-голямата победа в кариерата.

Останаха сериозни съмнения в съдийските резултати, които породиха недоволство. Хуни заслужено победи, но обявеното решение бе с доста по-голяма разлика, отколкото показаното - 98 срещу 92. 

Шоуто в Рияд става все по-зрелищно, а тепърва предстои голямата битка между Джошуа и Нгану. Преди него ще видим в действие и Джоузеф Паркър. Следете с ВИДЕО цялата галавечер на Ей Джей и Нгану НА ЖИВО в SportLive.bg.

Див старт на галата Джошуа - Нгану: Нокаут, но секунда СЛЕД това брутален ъперкът (ВИДЕО)

БЕЗПЛАТЕН ПОДАРЪК: DAZN зарадва феновете покрай Джошуа - Нгану

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички