Тайсъна: Среброто не ме задоволява, бях ощетен във финала


Тайсъна: Среброто не ме задоволява, бях ощетен във финала
Снимка: БОК, Костадин Андонов

2140 0

"Европейското сребро не ме задоволява, ще се върна още по-силен на ринга". Това заяви веднага след награждаването си европейският вицешампион и носител на сребърен медал от Европейските игри в Минск Даниел Асенов. Той загуби финала си до 52 кг от испанеца Габриел Ескобар след неединодушно съдийско решение и пропусна за пореден път да се покаже като най-добрият боксьор в Европа в тази категория.

"Малко съм разочарован. Направихме добра подготовка. Смея да кажа, че най-лесният ми мач беше на финала и аз го загубих. Ако трябваше да ми отсъдят някъде загуба, това беше полуфиналът срещу британеца", коментира Асенов, цитиран от БГНЕС.

"Още не мога да повярвам и не мога да приема какво се случи след финала. Знаете, че последните пет години държа тази европейска титла и може би заради това в момента все още ми е трудно да преглътна загубата. Бих казал, че бях ощетен. Изпълних всички тактически указания на треньорския щаб, но, за съжаление, загубих. Сега идва ред на Световното първенство и там ще търся златото", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички