Тайсън Фюри втрещи с формата си преди боксовата битка срещу Дилиън Уайт (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)


Тайсън Фюри втрещи с формата си преди боксовата битка срещу Дилиън Уайт (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images

4489 0

Шампионът на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри втрещи боксовия свят с моментната си фигура, след като се появи на открита тренировка преди битката срещу Дилиън Уайт тази събота. Фюри ще защитава шампионския си пояс на галавечер на "Уембли" в Лондон, но по никакъв начин не се притеснява за килограмите си.

Тайсън Фюри е "налял" още килограми за боя с Дилиън Уайт

Циганския крал е известен с това, че неглижира външния вид на тялото си, но за сметка на това е изключителен боксьор, който знае как да използва по-голямото си тегло в битките. Освен това в дивизията на най-тежките е от изключително значение да си с по-високо тегло, за да може да нанасяш и по-силни удари, а и да издържаш на ударите на съперника.

Сегашната форма на Тайсън Фюри обаче изглежда скандална дори за самия него. По време на откритата тренировка се видя, че британецът е отпуснал сериозно корема си спрямо предишни боксови битки. Няма да е изненада, ако Фюри се качи на ринга срещу Уайт в най-високото си тегло в кариерата си.

Ще "превърти" ли кантара Тайсън Фюри?

Най-голямото тегло в кариерата на Тайсън Фюри бе измерено преди третата битка срещу Дионтей Уайлдър. Тогава Фюри тежеше 125,6 килограма. Британецът призна, че ще опита да бъде в най-тежкото си тегло за мача с Уайт.

"Ще се опитам да вляза в най-тежкото си тегло за всички времена. За най-голямата ми битка, пред най-голямата си публика, ще се опитам да бъда като планина", каза Фюри. За сравнение - най-тежкото тегло на Дилиън Уайт преди боксов мач е било 112 килограма.

СНИМКИ на "налелия" килограми Тайсън Фюри вижте в тази ГАЛЕРИЯ!

Следете всички новини и информации за сблъсъка Тайсън Фюри - Дилиън Уайт в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички