Красиво: Димитър Бербатов, Кубрат Пулев, Армен Назарян, Ивет Горанова и още - обединяват сили за благотворителност


Красиво: Димитър Бербатов, Кубрат Пулев, Армен Назарян, Ивет Горанова и още - обединяват сили за благотворителност
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: БГНЕС и LAP.bg

2823 0

Българи, които са европейски, световни и олимпийски шампиони, както и имена като Димитър Бербатов и Кубрат Пулев - всички те обединяват сили в името на доброто. Йордан Колев, който е сребърен медалист на европейско първенство по таекуондо, продава своя медал на търг, за да помогне на своя брат в бората за живота му.

Николай страда от онкологично заболявани, като вече му е направена биопсия и се чакат резултатите. Ще се организира благотворителен търг, а именно сребърният медал на Колев е първият артикул в него.

"Той (бел. ред. Николай) вече е в Хайделберг. Направиха му биопсия. Резултатите от нея ще излязат до края на седмицата. Боли го рамото, но ще е така, докато не започне лечението. Вече потвърдиха Димитър Бербатов, Армен Назарян, Кирил Милов, Стойка Кръстева, Ивет Горанова, Детелин Далаклиев, Владимир Далаклиев, братя Джорджеви, Калоян Бинев, Кубрат Пулев. Започнахме благотворителният търг на Гергьовден, защото е празник на храбростта, каквато на брат ми ще му е нужна.

Търгът се провежда в моя профил и в този на брат ми. Има начална стъпка и всеки след това ще наддава. Предметите са изключително ценни и са ми дадени с много любов и вяра, че Ники ще се оправи. Ще съм благодарен на всеки, който се включи и подкрепи търга. Енергията на хората е уникална. Със своята подкрепа и вяра те ни зареждат и са безценни за нас" - споделя той, цитиран от bTV.

Търгът вече започна, ето как можете да се включите и сметката, по която могат да се правят дарения (цялата публикация на Йордан Колев без редакторска намеса):

Блатворителна инициатива - как да помогнем?

"НАЧАЛО НА ТЪРГ, В ПОДКРЕПА НА НИКИ

Честит празник на храбростта.

В този пост ще ви разкажа малко за мен и брат ми Ники Колев

Израснах, отгледан с много любов, родителите ми и брат ми винаги бяха до мен. Мама ни учеше силно да мечтаем, а тате силно да работим за мечтите си. С брат ми толкова се карахме, че се е случвало тате да ни сваля от колата и да казва че ще продължим, когато спрем да се бием. Когато не се биехме, аз исках да бъда като брат ми. В тренировките той винаги ме побеждаваше, във футбола беше по-бърз, в игрите беше по-добър. Това ме мотивираше и ме направи по-силен. Накрая като се разревавах ми отстъпваше и помагаше, както винаги правят братята.

После мечтаех да стана добър в таекуондото, защото обичах този спорт. С брат ми тренирахме заедно. Когато виждах падаща звезда, си мечтаех да стана шампион. И станах.

През 2015г. беше под въпрос дали ще отида на европейското първенство в Румъния, но след много труд и отново подкрепа от семейството ми, отидох. Победих представители на Румъния, на Босна и Херцеговина и на Испания. Там бяха много хора до мен.. Но най-силно викаше брат ми. Крещеше все едно той се бие. И благодарение на тази подкрепа успях, завоювах сребърен медал от Европейското първенство в Румъния.

Бях забравил какво да е мечтаеш, а сега отново мечтая. Мечтая Ники да победи и нямам търпение да видя падаща звезда да й кажа за моето желание.

Заедно с европейски, световни и олимпийски шампиони направихме благотворителен търг в подкрепа на Ники.

През два три дена ще може да виждате нови и нови вещи от тях защото и те вярват че Ники ще се справи.

Днес аз продавам сребърния си медал и екипа ми, с който го спечелих, в подкрепа на Ники и аз ще викам и крещя за него, за да може и той с моята подкрепа да победи в тази далеч по-важна битка. Битка на живот и смърт. И с Ники имаме нужда от вашата подкрепа

Начална цена : 100 лв

Краен срок :10 Май

Моля всеки който иска да бъде съпричастен да сподели за да стигне до повече хора

Най високата предложена сума в края на търхе печели ..

Благодаря

Revolut

@nikolaykolev95

Сметка:

BG76UNCR70001523990049

Nikolay Kolev".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички