Тайсън Фюри пак направи така, че всички да говорят за него: Изгаври се с Олександър Усик (ВИДЕО)


Тайсън Фюри пак направи така, че всички да говорят за него: Изгаври се с Олександър Усик (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

9837 0

Един от най-интересните и често напрегнати моменти преди голям мач в бокса е така нареченият face-off. При него състезателите застават очи в очи един срещу друг и са вперили погледите си в съперника в продължение на секунди. Не такъв обаче бе случаят с Тайсън Фюри.

Както е известно, той се изправя в Рияд, Саудитска Арабия, в спор за нов абсолютен световен шампион в бокса (такъв не е имало от 1999 година насам) срещу Олександър Усик, който отне всичко на Антъни Джошуа.

Гледай Фюри - Усик в спор за абсолютен световен шампион 

Независимо от проблемите, които обезателно имат и двамата атлети, битката в събота вечер е най-важната за последните 25 години в тежка категория. Това е първият бой за абсолютен (неоспорим) световен шампион от 1999 година насам и има само един начин да я гледаме - с регистрация и абонамент в стрийминг платформата DAZN (линк за гледане тук). 

Българска телевизия няма да излъчи зрелището, а историческият дуел ще е наличен само в DAZN. Абонаментът за него е 39.99 лева, като освен цялата галавечер, на която ще се разиграят още 2 световни титли, потребителите ще получат 1 месец безплатен абонамент към всички услуги, предлагани от DAZN. 

ГЛЕДАЙ ФЮРИ СРЕЩУ УСИК НА ЖИВО - ЕТО КАК! 

Тези от вас, които поради една или друга причина няма да имат възможност да гледат битката, могат да следят всичко най-интересно от галавечерта Фюри - Усик НА ЖИВО в Sportlive.bg

Гледайте зрелището Фюри - Усик тук!

Тайсън Фюри и Олександър Усик лице в лице... почти

Още: Колко пари ще струва да гледаме Тайсън Фюри - Олександър Усик в България?

Фюри и Усик лице в лице

След хубава и продължителна пресконференция, когато трябваше да застанат очи в очи един срещу друг, Циганския крал изобщо не погледна съперника си. Въпреки това украинецът остави погледа си вперен в британеца до самия край.

А след разразилата се ситуация Тайсън Фюри обясни случилото се и се усети ирония и шега на гърба на опонента. "Той е твърде страшен пич, изглежда страшен" - обясни действията си. "Тук съм просто да си почивам и да чакам, докато изляза на ринга в събота. Без повече приказки, интервютата приключиха, рекласирам и съм фокусиран" - призна още той.

И въпреки че в предишни случаи е имало доста провокативни и дори грозни изказвания между тях, то този път диалогът бе кратък. "Вълнувам се, нека направим история" - заяви Усик. "Ще го направя кратко и сладко. Искам да благодаря на Усик, че ме предизвика. Ще направя шоу" - каза Фюри.

Още: Гледайте Фюри срещу Усик НА ЖИВО - ето как | мач за абсолютен световен шампион

Накрая бе даден шанс за финален отговор от страна на украинеца, а той отсече: "Нека ръцете говорят на ринга". Вижте ще излъчи ли БЪЛГАРСКА телевизия Фюри - Усик - битката за абсолютен световен шампион в бокса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички