Тайсън Фюри обяви чудесни новини за битката с Антъни Джошуа


Тайсън Фюри обяви чудесни новини за битката с Антъни Джошуа

1141 0

Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри заяви, че е сигурен, че ще има мач за обединение на поясите в дивизията срещу Антъни Джошуа, като съвсем скоро ще стане ясно къде и кога ще се проведе мегасблъсъкът.

В предишните седмици шампионът на Световния боксов съвет (WBC) бе скептичен относно шансовете за реализирането на мач между двамата водещи боксьори, въпреки че промоутърите на двамата Боб Аръм (Фюри) и Еди Хърн (Джошуа) разкриха, че вече има подписан договор. Сега обаче Циганския крал е на съвсем противоположно мнение и убеден, че ще се изправи срещу своя сънародник.

"100 процента мач ще има, мисля, че до два дни ще знаем датата и мястото. Уверен съм, че всичко ще бъде финализирано в близките дни", коментира Фюри. Към момента очакванията са мача да се проведе през юли в Саудитска Арабия, където няма да има ограничение на зрителите заради пандемията от коронавирус. Самият Джошуа разкри, че вече е започнал лагера си за предстоящия мач.

В последния си мач през февруари 2020 година Фюри детронира американеца Дионтей Уайлдър с нокаут, докато Ей Джей спря претендента Кубрат Пулев в деветия рунд през декември. А къде може да се проведе битката между Джошуа и Фюри - четете в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички