Тайсън Фюри изненада: Страхувам се от Усик и се превръщам в негов фен!


Тайсън Фюри изненада: Страхувам се от Усик и се превръщам в негов фен!
Снимка: Getty Images

3345 0

Световният шампион на WBC в тежка категория - Тайсън Фюри, неочаквано заяви, че се страхува от съперника си Олександър Усик. Двамата ще се бият за титлата безспорен шампион на 18 май.

Влиза ли Тайсън в главите на съперниците си?

Запитан дали трудно се влиза в главата на украинеца, Фюри отговори: "Не знам за тези твои влизания в главата. Чувал съм много за Тайсън Фюри, който влиза в главите на хората. Аз не съм доктор Х, нямам контрол над ума.

Тайсън е категоричен: Не влизам в главите на съперниците си!

Ако мога да вляза в главата ти, трябва да съм извънземен, от друга планета. Знам, че Усик разбира английски, но не говори добре. Не си правя труда да му влизам в главата. Просто искам да нанеса юмрук в лицето му! Това е, което искам".

С какво го "уплаши" Усик?

"Циганския крал" бе запитан и дали съперникът му го наблюдава и нарочно го копира, след като се е облякъл наскоро като Жокера, а по-рано британецът се е обличал като Батман.

"Да, наистина съм го виждал и преди. Знаеш ли какво си помислих? Този човек бавно пълзи в главата ми и ме затваря отвътре. Дори не съм сигурен дали ще мога да хвърля някакви удари в нощта на битката, защото той продължава да ме копира.

Той изучаваше великите и копираше стила ми. Сега се страхувам от него. Страх ме е. Наистина. Той копира стила ми, всичко, което правя - да говоря, да псувам, да се обличам като различни герои от филмите на "Marvel".

Просто очаквам да видя какво има в ръкава си в тази битка. Всъщност се превръщам в голям фен. Сега съм фен на Усик", отсече Фюри, цитиран от "The Stomping Ground". Скоро пък Фюри обяви, че ще има още 10 битки и назова съперниците в тях. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички