Тайсън Фюри бе шокиран с изказване за мача с Усик от... собствения му баща


Тайсън Фюри бе шокиран с изказване за мача с Усик от... собствения му баща
Снимка: Getty Images

1858 0

Един от най-силните състезатели при най-тежките в съвременния бокс Тайсън Фюри остана видимо доста изненадан от изказване на неговия баща Джон по време на пресконференция за сблъсъка с Олександър Усик. Както е известно, мачът ще обедини световните титли при тежките.

Големият мач трябва да се състои на 18 май в Саудитска Арабия. Той бе отложен заради травма на Циганския крал. Важно е да се отбележи и че има клауза в договора за сблъсъка, според която който и да загуби, ще има опцията за реванш.

Фюри даде пресконференция в родния си град малко над един месец преди мача, а до него бе и баща му. Промоутърът Франк Уорън също бе до тях. Идеята бе на събитието боксьорът да хвърли повече яснота за подготвителния си тренировъчен лагер и друг детайли.

Още: Усик призна: Владимир Кличко му помага за сблъсъка с Тайсън Фюри

Джон Фюри стъписа сина си Тайсън Фюри с изказване за мача с Усик

Джон Фюри изненада Тайсън Фюри

Темата обаче леко се измести и бащата на Тайсън - Джон Фюри, бе запитан как по негово мнение ще се развие битката. А последвалият отговор изненада всички присъстващи. Той в прав текст каза, че може да се окаже доста скучен бой.

"Това ще бъде като сблъсък на шах. Ще бъде дуел между двама много технични боксьори на ринга. В крайна сметка може да се окаже скучен за гледане мач, защото те това правят" - каза Джон. Един от присъстващите пък се пошегува, че цените на билетите са паднали след това изказване.

А за да засили настроението в залата, Тайсън след това се пошегува, че Олександър Усик ще го нокаутира още в първия рунд. Наскоро пък Еди Хърн каза колко пари ще вземат Тайсън Фюри и Олександър Усик за боксовия мач между тях.

Готви се огромна промяна за Тайсън Фюри - Олександър Усик, за да се избегне евентуална "катастрофа"

Усик обяви дали ще се цели в мястото на аркадата на Фюри и отсече: Ще търся нокаут

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички