Тайсън Фюри: Имам то**ите на Кинг Конг и мисълта на Магьосника от Оз!


Тайсън Фюри: Имам то**ите на Кинг Конг и мисълта на Магьосника от Оз!
Снимка: Getty Images

2202 0

Звездата в бокса тежка категория Тайсън Фюри разказа как теглото и промяната на мисленето са го направили нокаутьор. Снощи британецът победи сънародника си Дилиън Уайт с нокаут в шестия рунд. Това се случи в битката им за титлата на Световния боксов съвет.

"Дори да не беше нокаут сега, а 12-рундово решение, бих се радвал. За мен винаги важното е да побеждавам. В последните години с моя отбор открихме, че мога да нокаутирам хора както всеки друг в тежка категория. Мога да използвам теглото си. Никога не съм мислил за това преди, защото не съм имал този неуловим стил, но силата и тежестта ми донесоха дивиденти в последните битки", заяви боецът след мача.

"С Дионтей Уайлдър например не трябваше да се опитвам да го надхитря. Можете да го преборите в продължение на 12 рунда, а след това той да Ви удари веднъж и да се събудите на пода. Той трябва да бъде въвлечен в битката. Успях в това, макар и с цената на четири нокдауна", продължи Фюри.

"Радвам се за Дилиън Уайт, той изкара милиони долари днес. И той не се биеше просто с добър шампион, той се биеше с легенда. Аз съм човек, който има топките на Кинг Конг, сърцето на лъв и мисленето нс Магьосника от Оз", завърши Циганския крал. А ето какво каза Дилиън Уайт след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички