Фюри направи нещо изумително за свой малък фен в трудно положение (СНИМКИ)


Фюри направи нещо изумително за свой малък фен в трудно положение (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

6739 0

Тайсън Фюри за пореден път показа, че е истински шампион. "Циганския крал" нокаутира в 6-ия рунд Дилиън Уайт пред 96 000 души на "Уембли", запазвайки своя колан. Освен голям боец, Фюри доказа, че е и голям човек. 

След като "приспа" съперника си, 33-годишният британец стопли сърцата на всички фенове по цял свят. Тайсън покани на ринга малък фен на име Маршъл, който е загубил двете си ръце и двата си крака. Това се случва след животоспасяващо лечение поради прекаран менингит на едва едногодишна възраст. 

Фюри коленичи пред 14-годишния си почитател и го прегърна силно.
По-рано бе станало ясно, че младежът събира пари за протези. Разбирайки това, без да се замисли,шампионът обеща да помогне на своя нов приятел. 

"Този човек ще изнесе колана ми до ринга. Излизаме в събота, след което ще съберем пари за ръцете му", заяви боксьорът по-рано през седмицата след срещата си с Маршъл. 

Междувременно "Циганския крал" спази и друго свое обещание, да окачи ръкавиците. Тайсън Фюри обяви причината за оттеглянето си от бокса

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички