Джошуа показа самочувствие, обяви как ще бие Поветкин


Джошуа показа самочувствие, обяви как ще бие Поветкин
Снимка: Getty Images/Guliver

1785 0

Антъни Джошуа показа солидна доза самочувствие преди битката си срещу Александър Поветкин в събота вечер. Британската суперзвезда проведе открита тренировка пред стотици фенове в Лондон, но не се раздаде особено, качвайки се на ринга за не повече от 5 минути. Последва и фотосесия за компанията, която се грижи за екипировката му, а след това и няколко думи за предстоящия двубой, които показаха, че Джошуа е решен да се върне на пътя на победите с нокаут.

Поветкин се надява да поднесе изненадата с нокаут срещу световния шампион, но Джошуа имаше оптималния отговор на заканите на руснака.

"Трябва да се фокусирам върху предстоящия двубой. Ще се защитавам добре и ще контраатакувам при всеки негов опит за атака. Искам първо да го спра, а след това да го пратя в нокдаун. Може и да извадя доброто старо оръжие - ъперкъта", каза Джошуа, демонстрирайки удара, с който нокаутира Владимир Кличко преди две години.

РОЛЯТА НА ВЛАДИМИР ПУТИН В МАЧА НА ДЖОШУА

"Вече проведоха стотици спаринги, нанесох стотици удари и понесох стотици удари. Тежката подготовка отмина. Време е да си свърша работата", допълни световният шампион.

Може да следите битката Антъни Джошуа - Александър Поветкин НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички