Стойка Кръстева след златото: Играх за честта си, исках да излея гнева си


Стойка Кръстева след златото: Играх за честта си, исках да излея гнева си
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

5798 0

Новата олимпийска шампионка в бокса Стойка Кръстева изрази първите си впечатления след завоюваното злато на Олимпийските игри в Токио. На финала Кръстева победи категорично туркинята Бюс Наз Чакъроглу. Стойка заяви, че благодарение на перфектната тактика на треньора си тя е успяла да надиграе Чакъроглу, за да си излее и гнева от загубата от същатата боксьорка по-рано през годината.

"Все още не мога да осъзная какво точно се е случило. Концентрацията беше на пълни обороти. Минахме през 5 много трудни мача с екипа ми. Щастлива съм, че трудът на всички тези хора (в екипа ми) се възнаграждава", започна Стойка, която благодари на всички, които са ѝ помогнали по пътя към олимпийската титла. 

"Специално за този мач се доверих изцяло на треньора си, защото преди месец и малко загубих точно от този противник на квалификацията. Този двубой беше по-скоро въпрос на чест, защото знам, че съм по-добрата и исках да го покажа.

Единствено се притеснявах емоциите да не вземат превес и да сгреша заради това. Треньорът изгради перфектната тактика, по която да можем да я надиграем и да си излея гнева от предната загуба", добави още Стойка Кръстева.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички